Kädet, älypuhelin, kameran jalusta.
Kuva: Leif Laaksonen

Toimittajille

Tälle sivulle on koottu tiedotusvälineille suunnattua materiaalia.

Katso Kepan tuoreimmat tiedotteet. Uusimmat tiedotteet ja mediakutsut ovat luettavissa myös Kepan mediatilassa STT Info -palvelussa.

Etsitkö asiantuntijaa? Kepan asiantuntijat löydät Yhteystiedot-listasta. Kepan kautta saat myös kontaktivinkkejä kehitysmaista ja muista alan järjestöistä. Mediasuhteista vastaa viestinnän asiantuntija Sanna Autere (sanna.autere@kepa.fi, puh. 050 317 6721).

Pressikuvat löydät Kepan Flickristä.

Tilaa Kepan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla Kepan tuoreista uutisista, tiedotteista ja tapahtumista. Uutiskirjeen tilaajille lähetetään yksi koosteviesti viikoittain.

Kepan verkkouutiset tarjoavat tuoreita näkökulmia kehityspoliittisiin aiheisiin. Kepan julkaisema Maailman Kuvalehti kertoo rakkaudella muuttuvasta maailmasta.

Uusimmat tiedotteet
Kestävän kehityksen tavoitteet heijastettuna YK:n päämajan seinään.

Suomen suunnittelemat toimet YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ovat pitkälti hallitusohjelman toisinto. Hallitukselle tarjottiin mahdollisuus luoda hallituskaudet ylittäviä menettelytapoja ja toimia, joilla olisi turvattu kestävän kehityksen toteutuminen. Sen sijaan tuore kansallinen toimeenpanosuunnitelma on kunnianhimoton ja lyhytnäköinen, arvioivat Agenda 2030 -ohjelman toimeenpanoa seuraavat kansalaisjärjestöt.
Lue lisää >>